Nu ongeveer een maand geleden kreeg de politie lucht van een ‘festiviteit’ in het plaatsje Lijnden waar veel mensen aanwezig waren. Het bleek geen coronaparty te zijn, maar een clipopname van Famke Louise en rapper Blacka. De politie viel binnen en slingerde 66 mensen op de bon, wat uiteraard kwaliteitscontent was voor de Instagram-stories van de artiesten. Voor de clip regelde het productieteam een Porsche Panamera en een Mercedes-AMG GLE 63 met Mansory-tuning. En die laatste kan nu van jou zijn.

In de clip is geen kenteken te zien, maar we zijn er vrij zeker van dat er geen tweede zoals deze rondrijdt. De Mansory GLE herken je aan de witte lak, de brede wielkasten en de rode accenten. Toen AMG de GLE uitzwaaide bij de fabriek, produceerde de 5,5-liter V8 een fijne 585 pk. Na de ingrepen van Mansory ligt het vermogen rond de 840 pk. Serieuze power, waarmee de 0-100-tijd waarschijnlijk flink onder de fabrieksopgave van 4,2 seconden ligt.

De kilometerstand van de beroemde Mansory GLE is 82.951 kilometer. AMS Cars in Lijnden (ook hier geldt, 1+1 is…) vraagt 89.950 euro voor de GLE uit 2016. De nieuwprijs van de Mercedes-AMG GLE 63 was ruim 205.000 euro en vorig jaar stond de auto al eens te koop voor 124.999 euro. Of het dan nu een koopje is, mag je zelf beslissen. Je kunt in ieder geval claimen dat je met ‘The Don’ rijdt, want dat is de officiële bijnaam die Mansory de GLE meegaf.

De Mansory GLE in de clip (1:43)

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)