Een Lamborghini Aventador bezitten, dat willen we eigenlijk allemaal wel. Maar ja, zo’n auto is een beetje aan de prijzige kant. Voor een tweedehandsje uit 2012 moet je nog zo’n drie ton aftikken. Hebben we niet allemaal liggen. Maar gelukkig bestaat er nu ook een Lamborghini Aventador-bureau!

Wat zeg je? Kinderachtig?! Nee joh! Dit is heel wat anders dan dat autobed waar je in hebt geslapen totdat je er te cool voor werd.

Design Epicentrum

Het meesterbrein achter het Lamborghini Aventador bureau is het in Polen gevestigde Design Epicentrum. Zij bouwden het bureau naar eigen zeggen voor de liefhebbers van moderne designs en auto’s. Twee onderwerpen die natuurlijk hand in hand gaan. Dit deden ze in een oplage van 44 stuks. Wat alleen maar kan betekenen dat ze niet goedkoop zijn.

Oh, wacht… dus zelfs in bureau-vorm is de Lamborghini Aventador aan de dure kant? Yep. 10.250 euro moet je voor de meest simpele versie neerleggen. Toch maar doorsparen voor een echte dan?

Waar voor je geld?

Voor zo’n prijs mag je natuurlijk wel wat verwachten. Design Epicentrum zegt de bureaus te maken van de beste materialen, waaronder glasvezel. Ze schijnen lang mee te gaan en zijn zo ontworpen dat ze krassen afweren. Mooi. Want we kunnen ons voorstellen dat een krasje op dit bureau net zo pijnlijk is als een krasje op een echte Lamborghini Aventador.

Ook worden alle Aventador-bureaus naar wens op maat gemaakt. Dus je kunt kiezen uit allerlei kleurtjes en dingetjes – natuurlijk wil je ‘m in een echte Lambo-kleur. Om hem nog echter te laten lijken, kun je er bijvoorbeeld ook werkende lichten in laten zetten. Tegen een meerprijs, uiteraard.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie