Coole ooms en tantes geven Lego aan hun neefjes en nichtjes. Het probleem is dat Lego echt geen kinderachtige prijzen hanteert. Daarom zijn we altijd heel blij met de Speed Champions. Het zijn modelletjes van bestaande auto’s, wat wel het tofst is, maar meestal kosten ze maar zo’n 20 piek. Voor 2022 introduceert Lego nieuw aanbod in de Speed Champions-reeks. Ze verschijnen in maart.

Deze Mercedes-AMG F1 W12 springt er toch wel uit. Het is de auto waarmee Hamilton (kijk maar, geen gele camera boven de halo) in de seizoensfinale een flink stuk op de eerste plek reed. Dit mes snijdt aan twee kanten: je geeft de kids iets cools maar je leert ze ook dat teleurstellingen onderdeel zijn van het leven. Bij deze kit krijg je gelijk ook een Lego Mercedes-AMG One. Helaas is er nog geen Red Bull-versie.

Andere nieuwe Speed Champions voor 2022

Naast de F1-set is er een Speed Champions-kitje met de Aston Martin Valkyrie AMR Pro en de Vantage GT3. Beide setjes kosten 40 piek. Voor 20 piek koop je een Ferrari 512 M uit 1970, een Lamborghini Countach of een Lotus Evija. Dan hou je zelf geld over om een AT-AT (uit Star Wars, cultuurbarbaar) te kopen voor 800 euro. En eigenlijk moet daar nog een Millennium Falcon bij voor hetzelfde geld. Zoals we zeiden: geen kinderachtige prijzen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)