De zaken gaan lekker voor Manhart Dubai. Zo goed zelfs dat ze het bedrijf uitbreiden en de naam veranderen naar Manhart Middle East. Om het nieuwe naampje een beetje extra aandacht te geven, is hier de Manhart PT650 – een Nissan Patrol met extra vermogen. Precies het product dat je verwacht bij een tuner uit het Midden-Oosten.

De tuner monteert een supercharger op de V8 van de Nissan Patrol en trekt het bekende goudkleurige stickerpakket uit de voorraadkast. De stickers geven de Manhart PT 650 een vermogen van 650 pk en een koppel van 600 Nm. Misschien dat de supercharger ook wat extra vermogen toevoegt, wie weet. In totaal is deze SUV nu 222 pk en 40 Nm sterker dan de Patrol Nismo.

Overige aanpassingen voor de Manhart PT 650

Je hoort hem ook beter aan komen dankzij een nieuwe uitlaatsysteem. Hij staat op 24-inch velgen en staat wat lager op zijn poten. Al met al nét opvallend genoeg voor de straten van Dubai. Of het Midden-Oosten, sorry. De getunede Patrol Nismo is van binnen opnieuw gestoffeerd met alcantara en leer in dezelfde kleurstelling. Uiteraard mag je ook zelf kleuren kiezen.

Je kunt er nu een bestellen bij Manhart al communiceren ze de prijs van Manhart PT 650 niet met de buitenwereld. Met de Nissan Patrol Nismo op nog geen 90.000 euro in het Midden-Oosten gaan we er vanuit dat de Manhart PT 650 wel over de ton gaat. Nu is de vraag of je als Arabier liever in deze goud bestickerde Nissan rijdt of toch kiest voor een chrome gouden G-Klasse.

Nissan Patrol met 2.700 pk haalt 355 km/u op de dragstrip

LEES OOK: Nissan Patrol met 2.700 pk haalt 355 km/u op de dragstrip

Hiertoe is de Patrol in staat

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)