Zonder NFT hoor je er echt niet meer bij. Ook wij weten precies wat NFT’s zijn, wat je eraan hebt en hoe je eraan komt. Heus. Vraag ons alleen niet om het uit te leggen, omdat, nou, gewoon. Stop met moeilijke vragen te stellen. Wat we in ieder geval wel snappen is dat Bugatti met een eigen NFT komt, we hebben het vermoeden dat de klanten niet zo lastig zijn om te overtuigen om een paar centjes uit te geven.

Het beeldje wat je hier ziet, is niet de NFT. Deze Bugatti La Voiture Noire is door Londense juwelier Asprey met de hand gemaakt van 24-karaats roségoud. Het beeld krijg je bij de aankoop van de NFT, zodat je toch iets tastbaars hebt voor het ongetwijfeld grote bedrag dat je uitgeeft. Wat de prijs is van de NFT en het sculptuur is niet openbaar bekend. Ook is nog niet bekend naar wie de eerste NFT gaat. We gokken dat de eigenaar van de Voiture Noire hem wel wil.

De NFT is nog onbekend

‘De NFT die de op La Voiture Noire geïnspireerde sculptuur vergezelt, zal het meest exclusieve en waardevolste element van de hele collectie zijn. Hij zal gelinkt zijn aan het fysieke meesterwerk via een QR-code en een uniek serienummer’, meldt Bugatti. Hoe de NFT eruitziet, is helaas niet bekend. Dus je kunt er niet stiekem een screenshot van maken om zelf ook de NFT te bezitten, maar dan gratis. Geintje jongens, niet boos worden.

Deze Bugatti La Voiture Noire is het grootste beeldje uit de collectie. Samen met Asprey maakt Bugatti nog eens 261 zilveren beeldjes die ook allemaal een eigen NFT krijgen. De prijzen van deze beeldjes zijn nog niet bekend.

Het beeldje bij de NFT van Bugatti

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)