Jij dacht dat ze niet nog meer auto’s in de nieuwe James Bond-film No Time to Die konden proppen? Ha, mis. We duiken achter de schermen en ontdekken daar een modderige achtervolging met Land Rovers kersverse trots, de nieuwe Defender. Meerdere Defenders zelfs, getuige de kentekens.

De oude oer-Defender zagen we al uitgebreid schitteren als boevenwagen in Spectre. Deze duistere Defender 110 X-modellen zien eruit alsof ze Daniel Craig wederom het vuur aan de schenen gaan leggen. Zwarte lak, zwarte wielen, donkere beschermstukken: ze zijn boos, ze zijn kwaadaardig.

Nieuwe Defender moet aan de bak

Ons wordt verteld dat deze No Time to Die-Defenders de allereerste exemplaren waren die uit de nieuwe JLR-fabriek in Slowakije rolden. Naast wat interieurmodificaties in verband met de stunts zijn ze behoorlijk standaard gebleven. Denk echter niet dat de Bond-productiecrew zijn best deed om ze te sparen. We hebben maar een paar foto’s en de korte video hieronder, en zelfs daarop valt al te zien dat ze met hun voetjes van de vloer en over de kop gaan. Arme schurken.

Meer moois in No Time to Die

JLR heeft ook bevestigd dat de 25e Bond-film een Range Rover Sport SVR, een Series III en een Range Rover Classic zal bevatten. En zoals eerder bericht, heeft Aston Martin gemeld dat de DB5, een oude V8 Vantage, de nieuwe Valhalla en een DBS Superleggera hun opwachting maken. Is er tussen al dat blik nog wel ruimte voor meneer Craig en z’n zwembroek?

We zullen het zien: No Time to Die, en deze duistere nieuwe Defender, verschijnen in april in de bioscoop.

De nieuwe Defender in actie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)