Gran Turismo is een reeks die eens in de zoveel tijd aantoont dat geduld beloond wordt. Bij elke nieuwe editie van de game moeten we lang wachten totdat de ontwikkelaar alles perfect heeft gemaakt. En dat zorgt vaak voor uitstel van de release. Maar nu hoeven we niet lang meer te wachten, want de officiële releasedatum van Gran Turismo 7 is eindelijk bekend. Vanaf 4 maart 2022 kun je racen met prachtige graphics en genieten van de geweldige sfeer van de game.

Wat je kunt verwachten van Gran Turismo 7

Die sfeer kun je alvast een beetje proeven door de nieuwe trailer hieronder te bekijken. Dit is de eerste Gran Turismo-game die voor de nieuwe generatie consoles is gemaakt. Dat betekent dat de graphics ook weer een flinke stap maken ten opzichte van Gran Turismo Sport. Maar als je nog geen PS5 hebt weten te bemachtigen, is de game ook beschikbaar voor de PS4. Alleen mensen met een Xbox en de PC-gamers hebben pech.

Gran Turismo 7 moet teruggaan naar de eerste games die de franchise zo succesvol maakte. Deel 5, 6 en GT Sport voldeden niet helemaal aan de hoge verwachtingen die de fans hadden na de eerste delen. Nu moet dat echte Gran Turismo-gevoel weer helemaal terugkomen. In deel 7 kun je bijvoorbeeld weer je auto’s volledig aanpassen en upgraden, zoals in de trailer te zien is. Het komende halfjaar moeten we alleen nog hopen dat de game ook echt in maart 2022 verschijnt.

Releasedatum Gran Turismo 7 getoond in nieuwe trailer

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)