Wij hebben de Jaguar F-type SVR al gereden en nu kun jij ook meescheuren in Jaguars snelste productieauto. De Britse fabrikant heeft Jaguar Co-Pilot Nordschleife geopend. Wat dit is? Nou, lekker meeliften over de Nürburgring met een auto die een snelheid kan bereiken van 320 km/h. Een supercharged 5,0-liter V8 met 575 pk zorgt voor de muzikale omlijsting. 

Met deze dienst gaat Jaguar de concurrentie aan met merken als Porsche en BMW. Laatstgenoemde staat al jaren bekend om de zogenaamde Ring-Taxi. Voor 225 euro mag je meerijden in een BMW M5 met 560 pk onder de motorkap. Jaguar gaat er iets boven zitten: voor het hele programma moet je 295 euro aftikken. Je krijgt dan een racepak te leen, inclusief alle verplichte veiligheidsmiddelen zoals een helm en HANS-systeem. Verder duurt het arrangement 30 minuten, waarbij je ook veiligheidsinstructies krijgt, en worden er video-opnames gemaakt. Uiteraard zit een ronde keihard meescheuren ook bij die prijs inbegrepen.

Mocht je interesse hebben: je kunt hier een arrangement boeken. Tot en met oktober kun je losgaan, daar in Duitsland. Misschien dat die 70 euro extra ervoor zorgt dat de coureur niet gaat zitten bellen tijdens het rijden, zoals hier.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)