Je hebt al veel lovende woorden gelezen over de nieuwe Toyota GR Yaris, het aanstekelijke rallyhatchbackje dat velen doet denken aan de vroegere gloriedagen van de Groep B-homologatiespecials. Je ziet hem vanavond in TopGear S30E04 op BBC One.

Toyota GR Yaris tegen de rest

De vraag is of de kleine Yaris ook indruk kan maken op Christopher Harris, TopGears eigen expert op het vlak van performance-machinerie. Nou, met het risico de clou van dit item min of meer prijs te geven: ja, hij is ervan onder de indruk, ja. Nogal. Omdat het een geniaal ding is. Maar nu: kan de Yaris Chris nog steeds bekoren als we er ook een paar klassieke homologatiespecials bij halen?

De midlife-crisis

Onze drie presentatoren gaan op zoek naar de perfecte sportauto voor ‘heren van een bepaalde leeftijd’. Freddie gaat voor de TVR, Chris voor de Monaro en Paddy… die kiest een Toyota verkleed als Ferrari. ‘Er is altijd een kerel die een bepaalde auto koopt die net doet alsof het iets anders is’, legt Paddy uit. Kijken dus: TopGear seizoen 30, aflevering 4 (S30E04), vanavond om 21:00 uur op BBC One!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)