Benieuwd naar wat TopGear S30E02 te bieden heeft? Dit is wat Paddy, Freddie en Chris vanavond gaan uitspoken, naast nonchalant tegen Bond-auto’s leunen. De Aston Martin DB5, Lotus Esprit en de Toyota 2000GT zijn alvast de eerste gasten van vanavond.

Ferrari Roma vs Alfaholics GTA-R

Heb je 230 mille te besteden? Zoek je iets exotisch en Italiaans? Nou, gefeliciteerd – dat is een probleempje uit de categorie ‘zaten wij er maar mee’. Onze altijd behulpzame Paddy vindt dat je je zuurverdiende centen het best kunt uitgeven aan de nieuwe Ferrari Roma. Chris beweert echter dat je beter af bent met de nieuwe-oude Alfaholics GTA-R (die, oké, iets meer kost dan 230 mille – maar dat doet er even niet toe). Om uit te zoeken wie gelijk heeft, treffen de twee elkaar op het TG-circuit, waar ze het a) tegen elkaar opnemen, en b) een weddenschap sluiten die iets te maken heeft met broeken en het verlies daarvan.

Jetpack vs Extreme E

Extreme E is een nieuwe, vol-elektrische offroad-raceklasse die belangrijke vragen stelt over de relatie tussen autosport en onze planeet. Zoals: kun je door te racen ook iets goeds doen voor het milieu? En een logische vervolgvraag: is het echt zo slim om de meest beschadigde ecosystemen van deze aarde onder de aandacht te brengen door er dwars doorheen te gaan raggen? Freddie Flintoff is echter niet op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Freddie Flintoff zoekt de uitkomst van een vitale consumentenkwestie, namelijk: is een Extreme E-auto sneller dan een man met een raket op z’n rug?

Kijken dus, vanavond om 21:00 uur op BBC One!

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie