Het schijnt dit weekend te gaan regenen bij de F1 in Oostenrijk, maar gaat dat Verstappen van de overwinning houden? Waarschijnlijk niet. Wat een stuk spannender lijkt te worden, is de 24 Uur van Spa-Francorchamps. Via het YouTube-kanaal van GT World kun je alle sessies, van pre-kwalificatie tot aan de race, gratis kijken.

Een veld van 73 auto’s gaat op een van de meest uitdagende banen ter wereld strijden om het eremetaal. Een van de deelnemers is Valentino Rossi. Samen met zijn collega’s van Team WRT rijdt hij in een BMW M4 GT3. Rossi boekte al een succes in het voorprogramma van de 24 Uur van Le Mans. Tijdens de Road to Le Mans kwam Rossi in de race-M4 als eerste over de streep.

Wanneer is de 24 uur van Spa-Francorchamps?

Op donderdag 29 juni begint de voorbereiding. Om 18:10 uur vindt dan de pre-kwalificatie plaats. Later op de avond is er om 21:00 uur de volledige kwalificatie. Van 23:00 uur tot 00:30 uur is er nog een laatste trainingssessie. Op vrijdag strijden de teams om de pole-position tijdens de superpole. Dat is om 15:35 uur. Op zaterdag 1 juli begint de race om 16:30 uur. Je weet hierdoor ook wanneer de finishvlag valt.

Van elke sessie heeft GT World een losse stream klaarstaan op YouTube. Scroll dus vanaf hier naar beneden om de verschillende sessie te bekijken. Helemaal onderaan vind je de livestream van de 24 Uur van Spa-Francorchamps. Mocht de YouTube-stream om wat voor reden dan ook niet werken, klik dan hier voor de livestream op de website van GT World. Veel kijkplezier!

Pre-kwalificatie

Kwalificatie

Superpole

Livestream van de 24 uur van Spa-Francorchamps 2023

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie