Net als voor iedereen is het een bijzondere tijd voor de ontwikkelaars van F1 2020. Nog nooit eerder lag de release van de game zo dicht bij de start van het F1-seizoen. Enerzijds een voordeel, maar anderzijds brengt het ook nieuwe uitdagingen. Een week geleden kondigde Liberty Media aan dat Mugello werd toegevoegd als circuit aan de F1-kalender van dit jaar. We waren heel benieuwd of het circuit dan ook naar de game F1 2020 zou komen.

Helaas maakt Codemasters bekend dat ze het niet gaan redden om Mugello toe te voegen aan F1 2020. Een circuit toevoegen aan de game is een enorme klus. We hadden nog hoop dat ze misschien bij de ontwikkelaar van MotoGP 19 konden shoppen. Als Mugello volgend jaar terugkomt, komt het circuit waarschijnlijk wel naar de game. Sochi zit wel in F1 2020, maar dat was al het geval sinds de release. Visuele updates worden wel doorgevoerd in het spel.

F1 2020 heeft accuraat het originele seizoen van 2020 nagemaakt, inclusief het Hanoi Circuit en Circuit Zandvoort. Helaas, het is niet mogelijk om nieuwe circuits toe te voegen aan het herziene 2020-seizoen. De laatste ontwerpen en teamkleuren, inclusief die van Mercedes AMG Petronas, worden snel toegevoegd met een digitale update’, melden de ontwikkelaars van F1 2020.

Foto’s: F1 Racing Centre in Utrecht met F1 2020

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)