Net voor de start van de tweede GP van Oostenrijk (die officieel de GP van Stiermarken heet) kondigt de organisatie aan twee races toe te voegen aan de F1-kalender van 2020. Op 13 september gaan we na de race op Monza door naar het Italiaanse circuit Mugello. Op 27 september is het tijd voor de GP van Rusland in Sochi.

Mugello is een vaste gastheer voor races in de MotoGP, maar mocht nog nooit een F1-race organiseren. Ferrari is eigenaar van het circuit en verrichtte er veel testwerkzaamheden. Door het toevoegen van het circuit aan de kalender wordt Mugello de locatie waar Ferrari in september zijn duizendste F1-race zal rijden. Reden voor een leuk feestje, lijkt ons.

Met de GP van Rusland en de GP van Toscane komt het aantal races op de F1-kalender van 2020 uit op tien. Liberty Media verwacht het aantal nog te verhogen tot vijftien à achttien, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het is momenteel nog niet duidelijk of de twee circuits ook toegevoegd zullen worden aan de game F1 2020.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)