James Hunt, Martin Brundle, Nico Rosberg. Dit rijtje ex-F1-coureurs werd na hun carrière in de F1-auto commentator bij dezelfde sport. Daniel Ricciardo doet er nog een schepje bovenop. Tijdens zijn ‘actieve’ loopbaan in de F1 gaat de testcoureur van Red Bull – en parttime wijnboer – voor een rol als commentator.

Ricciardo gaat zijn visie op de sport delen bij de Amerikaanse televisiezenders ESPN en ABC. Je moet dus wel nog zelf even kijken hoe je kan luisteren met een VPN. Daarbij heeft het teammaatje van Verstappen een co-host. Acteur en komiek Will Arnett vergezelt Ricciardo in het commentatorshok. Samen zullen zij ‘alternatief commentaar’ leveren op de F1-race. Ricciardo: ‘Dit wordt geweldig!’

‘Zoals je verwacht, gaan Will en ik wat lol trappen met de show, maar we hopen dat het gewoon voelt alsof je met je maten F1 aan het kijken bent. We krijgen wat geweldige gasten, er wordt genoeg lachen en met wat geluk brengen we fans nog een stapje dichterbij de sport waar ik zo van houd’, vertelt kersverse F1-commentator Daniel Ricciardo.

Kan ik ook luisteren naar het commentaar van Daniel Ricciardo?

Aankomend weekend maakt Ricciardo zijn debuut als commentator tijdens de GP van Canada. Je hoeft geen illegale weg te vinden of een abonnement nemen om naar het verslag te luisteren. Via deze link zou je op zondag naar F1-commentator Ricciardo kunnen luisteren.

Later dit jaar gaat hij ook commentaar leveren bij de GP van Amerika en de GP van Las Vegas. Deze zijn op respectievelijk 22 oktober en 18 november. Verwacht rondom deze drie races dus een flinke dosis memes en andere korte fragmenten uit het commentaar van Ricciardo.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie