De marketingmachine bij Brabus loopt niet zo hard als de creaties die de veredelaar in elkaar schroeft. Ze verwachten wel dat je een paar ton neergooit voor een upgrade, maar zelf meer dan twee zinnetjes op Facebook neerknallen of een linkje met meer informatie? Doe even normaal. Ga zelf maar op zoek.

Het enige wat Brabus te melden heeft over de Brabus 850 Cabriolet is dat ze hem meenemen naar de autosalon van Genève. De auto kennen we al (we zijn net bijgekomen van de schok), maar deze heeft overduidelijk een ander interieur. Want iedereen weet dat je van rood sneller gaat. En Brabus gaat ver; hier kan Mansory nog een puntje aan zuigen.

Hopelijk is de 850 pk genoeg om de rode kleurstof van het leer af te blazen. De Brabus 850 Cabrio schiet vanuit rust in 3,5 seconden naar 100 km/u. Na 9,4 seconden staat de teller op 200 km/u. De topsnelheid is gelimiteerd tot 350 km/u omdat de banden het anders niet aankunnen. Op de een of andere manier vindt Brabus het altijd heel belangrijk om op Facebook de verbruikscijfers te communiceren. Doe ermee wat je wilt.

Binnen de bebouwde kom: 14,3 l/100 km
Buiten de bebouwde kom: 8,2 l/100 km
Gecombineerd verbruik: 10,4 l/100 km

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)