Subaru’s zijn blijkbaar niet de enige auto’s met boxermotor die baat hebben bij een set goudkleurige wielen. Chris Harris knalde de (in elke andere situatie opzichtige) velgen onder zijn nieuwe daily driver: een Porsche 911 GT3 met Touring Package én een handbak, natuurlijk.

De Porsche 911 GT3 met Touring Package voldoet aan de belangrijkste eisen voor een daily: je moet er elke dag weer gelukkig van worden als je er naar kijkt én als je erin zit. En het is onmogelijk om niet gelukkig te worden van de hemelse atmosferische 4,0-liter zescilinder met 500 pk. Elke acceleratie tot 9.000 toeren per minuut is een feestje.

Hieronder zie je het moment waarop Chris Harris zijn hart verliest aan de Porsche 911 GT3: ‘Ze hebben een van de beste auto’s nu te koop gemaakt’. Wij zijn jaloers op onze Engelse collega.

Chris Harris Drives: Porsche 911 GT3

Reacties

 • Chris heeft op 20 februari 2018 geschreven:

  Maar 500 pk! Dat is toch wel weinig als je tegenwoordig mee wilt tellen, duitse opgevoerde vertegenwoordigers stationcars hebben al meer dan 600 pk en zijn minstens zo snel op de autobahn.

  Reageer
 • Bart van der Heijden heeft op 20 februari 2018 geschreven:

  Een GT3 met Touring Package komt altijd met handbak, dat pakket is niet leverbaar met PDK. Maakt de auto er natuurlijk niet minder om, wat een machtig mooie machine!

  • Chris heeft op 20 februari 2018 geschreven:

   Schei toch uit man, dit is de zoveelste opgevoerde platgeslagen kever! Voor originele modellen moet je in Italië zijn.

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)