Weleens naar een expositie van Body Worlds geweest? Daar word je getrakteerd op een tentoonstelling échte mensenlichamen en organen, geconserveerd in een soort kunststof laagje. Interessant, maar misschien is dat niet helemaal jouw ding. Bentley heeft een alternatief waar je wat minder onwel van wordt: de binnenkant van de Bentley Bentayga als een soort bloedvaten weergegeven. Het is een betoverend gezicht.

90 computers in de binnenkant van de Bentley Bentayga

De foto laat de mechanische bloedvaten van de grote SUV zien. In totaal draaien maar liefst 90 verschillende computers in de Bentayga. Dat zijn er meer dan hier op de redactie. Samen doorlopen ze 100 miljoen regels code om alles van een leien dakje te laten gaan. Zo kan de rijke oliesjeik zijn trophy wife een koud glaasje champie inschenken. Ja, er zit een champagnekoeler in de Bentayga. Daarnaast zit er ook – om maar even wat te noemen – een nachtkijker, luchtvering en een 20 speakers tellende geluidsinstallatie in.

We snappen op zich wel waar die 90 computers vandaan komen, anders zou er hard gewerkt moeten worden in de Bentayga. En dat is toch wel een beetje krom met een vanafprijs van 281.221 euro.

 

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie