Je kijkt naar de Ferrari 488 GTB Spider door Novitec Rosso. Hij is exact hetzelfde als de reguliere 488 GTB van Novitec, maar dan zonder dak. Het is zelfs zo erg, dat de tuner gewoon de foto’s op Facebook plempt, zonder er ook maar één woord bij te zetten. ‘Dit is ons nieuwe ding, joe.’

Lekker oneerlijk. Novitec mag wel zomaar foto’s online knallen zonder tekst, maar wij moeten er weer een verhaaltje bij bedenken. Nou, vooruit. De Ferrari 488 GTB van Novitec Rosso is geel en heeft vier wielen. Hij gaat vast vet snel en heeft heel veel koolstofvezel dingetjes. Ongetwijfeld maakt hij ook nog best wat herrie.

Als we de catalogus induiken, zien we dat ook de 488 Spider een upgrade krijgt van 86 pk. De topsnelheid ligt daarom op 342 km/u en in 2,8 seconden zit het ding op de 100 km/u. De koolstofvezel delen zorgen voor een verbeterde aerodynamica en een nieuwe uitlaat zorgt voor meer sound en draagt bij aan de vermogenstoename. Hij ziet er wel gewoon lekker dik uit. Op de foto’s hebben de Novitecjes ook wel hun best gedaan. Volgende keer gewoon weer een leuk berichtje erbij tikken, oké Novitec? Als goedmaker willen we er wel een blokje mee om.

Check de Ferrari 488 GTB Spider door Novitec Rosso

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)