De gebruikers van FerrariChat weten het zeker: er komt een cabrioversie van de Ferrari 812 Superfast. Ze voorspellen dat de Ferrari 812 Aperta of 812 Spider (een naam is nog niet bekend) in december al deels zal lekken en halverwege januari in Genève wordt voorgesteld aan het grote publiek.

Volgens het forum moet je denken aan een metalen klapdak, vergelijkbaar met het dak van de Ferrari Portofino. Sowieso zullen de twee vanaf de zijkant enorm op elkaar lijken. Je kunt je afvragen of zo’n Ferrari 812 Spider dan wel nodig is. Het antwoord is ja: het grote verschil is het tempo en het geluid.

800 pk in je Ferrari 812 Aperta

De Ferrari 812 Spider zal de 6,5-liter V12 met 800 pk (en zonder turbo’s) gebruiken als bron van aandrijving. Stel je maar even voor hoe het moet voelen om de open 812 door een tunnel heen te jagen. En dan klinkt zo’n Ferrari 812 Aperta/Spider ineens zo slecht nog niet. De 0-naar-100-tijd van de dichte Ferrari is 2,9 seconden.

Waarom je het bericht niet zomaar moet wegzetten als een loos gerucht op een willekeurig forum? ‘Ik bestelde mijn Ferrari 812 Superfast voordat ie een naam had, dankzij de informatie op Ferrari Chat’, zegt een gebruiker. De waarheid zal snel aan het licht komen.

Foto: CarWP

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)