Een Ferrari 812 Superfast kan niet wild met dumbbells slingeren of kilo’s eiwitten in zijn bakkes gooien om breder te worden. Nee, daarvoor moet je toch echt even langs bij tuners als Novitec. Hun creatie, de Ferrari 812 Superfast N-Largo, kun je vol zelfvertrouwen op het strand tonen. Of, gezien de rijhoogte, naast het strand.

N-Largo is de speciale afdeling van Novitec die gespecialiseerd is in het maken van nieuw bumperspul. Breed bumperspul, om precies te zijn. De Ferrari 812 Superfast N-Largo is bij de voorwielen nu zeven centimeter breder en bij de heupen zelfs veertien centimeter. Billenmannen mogen zich melden.

Bij een nieuwe look horen nieuwe schoenen. De 22-inch velgen, die samen ontwikkeld zijn met Vossen, vullen de kasten prima. Een voorspoiler, een achtervleugel en nieuw uitlaatsysteem met vier pijpen zorgen voor een nog agressievere uitstraling van de Ferrari 812 Superfast N-Largo. Met een klep in de uitlaat regel je de hoeveelheid ruzie met de buren.

Vanbinnen is de Ferrari 812 Superfast N-Largo niet breder, wel bruter

Het uiterlijk is niet het enige dat veranderd is aan de Ferrari 812 Superfast N-Largo. Toen ze toch bezig waren, besloot Novitec om het vermogen ook een kick te geven waardoor de Italiaanse hengst nu 840 pk voortstuwt en daarmee een topsnelheid heeft van 345 km/u. Binnen 2,8 seconden zit je al op de 100 km/u.

Dankzij sportveren scheer je 35 millimeter lager over het asfalt. Maak je geen zorgen over de voorbumper: dankzij een hydraulische liftkit aan de voorkant kun je met een druk op de knop de Ferrari 812 Superfast N-Largo 40 millimeter omhoog laten komen. Het interieur kun je volledig naar eigen wensen laten aanpassen door Novitec. Mooi paars is immers niet lelijk.

 

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)