Gratis Rolls-Royce Cullinan hebben? Dat kost je dan 38 miljoen dollar. Er bestaat niet zoiets als een gratis lunch. Behalve als je vele miljoenen op de bank hebt én serieuze interesse hebt in een appartement van 38 miljoen dollar met een gratis Rolls-Royce Cullinan die dus eigenlijk niet gratis is. Dan krijg je vast een gratis lunch van de makelaar.

Goed, we dwalen af. Het appartementencomplex The Mansions at Acqualina in Miami biedt nu een leuk extraatje aan als je hun ‘Penthouse 47’ koopt. Onderin de garage staan dan direct een Rolls-Royce Cullinan én een Lamborghini Aventador voor je klaar. Niet dat je veel in de garage zult komen: het appartementencomplex biedt 24-uurs valetparking.

Nu lijkt 38 miljoen dollar een hoop geld voor een Lambo, een Rolls-Royce en een appartementje. Maar dan ken je dit appartement nog niet. Om te beginnen meet de oppervlakte 868 vierkante meter en krijg je een vreemde slaapkamer/ligbad-verhouding van vier staat tot zeven. Op het balkon ligt een zwembad. En dan nog het uitzicht. Oei, dat uitzicht.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie