Wat doe je als je stimulerende poedertjes verkoopt en de zaken gaan goed? Dan koop je een opvallende auto. Eentje waarvan je direct denkt: ‘Ah, hij verkoopt vast poedertjes. Niet echt handig om dan zo opvallend rond te rijden.’

Bij de bekendste schreeuwende fitness-vlogger van Nederland (en de enige?) gaan de zaken meer dan goed. Hij wisselde zijn Maserati Quattroporte in voor een Rolls-Royce Phantom. Over upgrades gesproken. Absolute Motors gaf de Roller een gouden wrap.

Het kenteken van de Rolls-Royce Phantom van Joel Beukers is niet zichtbaar, maar gelukkig bood Ro-Ro niet veel keuzes in motoren. Onder de kap ligt een 6,7-liter V12 met 460 pk. Van 0 naar 100 km/u doet de Phantom in 5,9 seconden. De topsnelheid is 240 km/u.

Nieuw kostte de Phantom (vanaf 2003) tenminste een half miljoen euro. Tegenwoordig heb je een tweedehands exemplaar vanaf 90.000 euro. De Rolls-Royce komt naast zijn andere Scoopmobiel, een goudkleurige Lamborghini Huracán, te staan in zijn collectie.

Je ziet de nieuwe Scoopmobiel op de International Amsterdam Motor Show, waar je ook een circuitdag op de Nürburgring met een Alfa kunt winnen.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie