Zeker in 2020 moet je genieten van de kleine dingen des levens. Ga naar de website van Carlex om deze Land Rover te bekijken en je ziet een grote button staan met ‘Discover’ – maar het is een Defender. Ha. Niemand? Grappiger zou het zijn als deze Land Rover Defender Racing Green Edition ook in het paars te bestellen was. Dat is helaas niet zo.

Deze Defender Racing Green Edition is het product van de Poolse tuner Carlex. Je kent ze waarschijnlijk vooral van de Mercedes X-klasses die ze graag een tikkeltje stoerder maakten, maar ze deinzen ook niet terug voor een Defendertje of twee. Carlex zegt dat het gaat om een limited edition, maar ze vergeten te melden hoeveel ze er precies willen bouwen. De echte vraag is: moeten ze verder gaan dan #001?

De wielkasten komen zo van een Mini GP en het koolstofvezelrijke dieet loopt door naar de achterklep, waar het reservewiel nu in een lichtgewicht omhulsel zit. Knap trouwens hoe de standaard boos kijkende koplampen er ineens aftermarket uitzien tussen al het koolstofvezel. Het interieur draait elke vorm van subtiliteit de nek om. Nu is bruin leer met race-groen een uitstekende combinatie, maar niet als het er zo dik bovenop ligt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)