Gran Turismo Sport lijkt het bestaan van regen te ontkennen. De enige weersomstandigheden die de game biedt zijn: zonnig, iets minder zonnig en nog iets minder zonnig. Alleen op het Northern Isle Speedway is de baan soms nat. Op veel circuits kan het echter voorkomen dat clusters H2O uit de lucht vallen. De makers van de op-een-na-beste racegame van 2017 zijn nu ook tot dat besef gekomen.

Omdat Polyphony Digital nog altijd claimt dat Gran Turismo ‘the real driving simulator’ is, zullen er weergoden in de game geprogrammeerd worden. Ergens in 2018 zal er regen in Gran Turismo Sport gaan vallen. Dat maakte de gameontwerper Kazunori Yamauchi bekend. Het is echter nog niet bekend wanneer de waterpret begint. Hopelijk voor maart – dan kan Max Verstappen nog even zijn badjas aantrekken.

Helaas is er ook niks gezegd over sneeuw in Gran Turismo Sport. In Project Cars 2 is het wel mogelijk om bijvoorbeeld de Nürburgring in driftpoeder te bedekken. Wellicht wordt dit in een latere update nog aan de game toegevoegd. Voor nu kunnen we alvast de Full Wet-banden uit de kast trekken.

Gran Turismo Sport had zijn gebreken bij de lancering, zoals het ontbreken van een volwaardige offline-modus, maar de makers lijken nu een inhaalslag te maken. Nu nog een zwikje auto’s en een stel onmisbare circuits om het af te maken.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie