Laguna Seca in GT Sport vanaf 28 november

Vanaf donderdag kun je op Laguna Seca racen

Foto('s): YouTube / Gran Turismo TVLaguna Seca Gran Turismo Sport bord Corckscrew
Foto('s): YouTube / Gran Turismo TVLaguna Seca Gran Turismo Sport bord
Foto('s): YouTube / Gran Turismo TVLaguna Seca Gran Turismo Sport kurkentrekker
Foto('s): YouTube / Gran Turismo TVLaguna Seca Gran Turismo Sport recht stuk
Foto('s): YouTube / Gran Turismo TVLewis Hamilton Time Trail Challenge Gran Turismo Sport banner
Laguna Seca Gran Turismo Sport bord Corckscrew
Laguna Seca Gran Turismo Sport bord
Laguna Seca Gran Turismo Sport kurkentrekker
Laguna Seca Gran Turismo Sport recht stuk
Lewis Hamilton Time Trail Challenge Gran Turismo Sport banner

Afgelopen weekend organiseerde PlayStation de Gran Turismo World Champions Finals waar een aantal zaken bekend werden. Zo kun je het nu opnemen tegen Lewis Hamilton in de eerste betaalde (en gelukkig optionele) update van het spel. Lamborghini liet de Lambo V12 Vision Gran Turismo zien en er is nog één heel belangrijke update aanstaande: het Amerikaanse circuit Laguna Seca komt eindelijk naar Gran Turismo Sport.

Na lang wachten, mochten we ons vorige maand eindelijk Circuit de Spa-Francorchamps betreden. Nu je daar heel wat rondjes hebt kunnen rijden, is het nu tijd om nog een legendarisch circuit toe te voegen aan de game. De Andretti-haarspelbocht, de Rahal Straight en de metershoge kurkentrekker liggen nu voor je klaar. Om je geheugen nog een keer op te frissen, geeft YouTuber Super GT je een rondleiding over het asfalt.

Verstappen moedigt teamgenootje aan

Tijdens het Nations Cup-toernooi in Monaco werd er al geracet op het circuit in het zonnige Californië. In dit kampioenschap won Mikail Hizal, die racet voor Duitsland en het team Redline, het e-sportsteam waar ook Max Verstappen zo nu en dan voor rijdt. De Nederlander was aanwezig om zijn teamgenoot aan te moedigen. Zelf zul je Verstappen niet vaak tegenkomen in Gran Turismo – hij racet vooral op de pc.

Daag Lewis Hamilton uit

Een andere F1-coureur die ook aanwezig was in Monaco is Lewis Hamilton. Je kunt hem nu zelf uitdagen in de Lewis Hamilton Time Trail Challenge. Lewis heeft in verschillende Mercedes-raceauto’s een tijd neergezet op tien verschillende circuits (waar gek genoeg Laguna Seca dan weer niet onder valt). Kun jij de zesvoudig wereldkampioen verslaan? Tijdens het rijden krijg je instructies van Hamilton en kun je zijn telemetrie bestuderen waardoor je nog beter wordt in GT Sport, tenminste dat is de bedoeling.

Laguna Seca op GT Sport rondleiding

Lewis Hamilton Time Trail Challenge

Reacties
  1. Henk van Haaften zegt op 2 december 2019 om 10:08:

    Heb hem nog steeds niet binnen op de PS

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken