Welkom bij het meest nutteloze bericht van vandaag. Niet omdat de bron liegt. Sterker nog, wij geloven dat de ontwikkelaar gelooft dat ze in de eerste helft van 2021 met een Gran Turismo-game uitkomen. Kazunori Yamauchi, de godfather van de game dacht ook dat Gran Turismo Sport ergens in 2015 zou uitkomen – dit werd 2017. Het zijn ongelofelijk perfectionisten bij Polyphony en ze willen de game pas uitbrengen als hij perfect is.

Terug naar het onderwerp. De releasedatum van Gran Turismo 7 zou bekend zijn. In de kleine lettertjes op een Franse advertentie voor de PlayStation 5 staat ‘release gepland voor de eerste helft van 2021’ naast een screenshot van GT7. Dat zou betekenen dat PS5-bezitters uiterlijk in juni aan de slag kunnen met de nieuwe Gran Turismo. Het zou in ieder geval wel tof zijn om zo dicht tegen de release van de nieuwe console al met een goede racegame aan de slag te kunnen gaan.

Wat kun je verwachten als de releasedatum van Gran Turismo 7 klopt? Hetzelfde als hij niet klopt, maar dan eerder. De ontwikkelaar wil met de nieuwe game terug naar de roots van de game. Dus een flinke focus op de single-player en op auto’s verzamelen. Vrolijke en klassieke deuntjes voor de menu’s en als het goed is zelf wat opties om auto’s te modificeren. En met een beetje geluk graphics om je vingers bij af te likken. Check de trailer hieronder.

Trailer van GT7

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)