Het is niet alleen leuk om volle bak door Mexico te jagen in Forza, het is ook enorm handig om wat snelheid te hebben. Zo kun je gemakkelijk de highscore pakken bij flitspalen en zijn de sprongen geen enkel probleem. Uiteraard wil je ook gewoon een snellere auto hebben dan je online vriendjes. Dus: wat is de snelste auto in Forza Horizon 5? De snelste auto in Forza Horizon 5 is momenteel de Koenigsegg Jesko. Hiermee kun je snelheden boven de 500 km/u halen met bepaalde upgrades en de juiste instellingen. Je moet in ieder geval de turbo’s upgraden, een instelbare zesversnellingsbak hebben en niet de vierwielaandrijving installeren. Schroef de aerodynamica omlaag voor de hoogste topsnelheid. Drie sterren halen bij flitspalen of sprongen moet dus geen enkel probleem zijn.

Moet ik mijn voucher inzetten voor de snelste auto in Forza Horizon 5?

Als je de Welcome Pack hebt in het spel, dan krijg je daar één voucher bij voor een gratis auto. Hierbij kun je kiezen uit alle auto’s uit de showroom. Het is heel verleidelijk om aan het begin van het spel gelijk deze voucher in te zetten om de snelste auto te kopen. De Jesko kost namelijk maar 2,8 miljoen credits. Maar je kunt de voucher beter besteden aan een Porsche 917 van 15 miljoen of een Shelby Cobra Daytona van 30 miljoen. Dan krijg je veel meer waar voor je geld.

De snelste manier om geld te krijgen in Forza Horizon 5

De leukste manier om 2 miljoen bij elkaar te sparen, is het spel gewoon te spelen. Met vrij rondrijden, uitdagingen voltooien en races winnen, verdien je genoeg Wheelspins om een Koenigsegg Jesko te krijgen. Daarnaast kun je de V10-verhaallijn uitspelen, dan krijg je hem ook. Maar wil je sneller verdienen, dan is er nog een sluwe optie om snel een paar miljoen bij elkaar te verzamelen.
De snelste manier om geld te krijgen in Forza Horizon 5 is door een Willys Jeep te kopen voor 40.000 credits en daar in het menuutje Car Mastery drie dingen te ontgrendelen. De derde is namelijk een Super Wheelspin. Voor vijf Skill Points heb je een Super Wheelspin – hier kun je goed mee verdienen. Nieuwe Skill Points kun je makkelijk verzamelen met een driftauto. Als je dit een paar keer doet, heb je zo genoeg geld bij elkaar voor een Jesko en alle huizen in het spel.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)