Volkswagen Golf 8 alvast gevisualiseerd

Zo ziet de nieuwe Golf er ongeveer uit.

Foto('s): Kolesa.ruVolkswagen Golf 8
Foto('s): Kolesa.ruVolkswagen Golf 8
Foto('s): VolkswagenInteractieve achterlichten Volkswagen
Foto('s): VolkswagenInteractieve achterlichten Volkswagen
Foto('s): VolkswagenInteractieve achterlichten Volkswagen
Volkswagen Golf 8
Volkswagen Golf 8
Interactieve achterlichten Volkswagen
Interactieve achterlichten Volkswagen
Interactieve achterlichten Volkswagen

Volkswagen lijkt weinig intenties te hebben om de nieuwe Volkswagen Golf 8 geheim te houden. Diverse keren werd de hatchback gespot op de openbare weg zonder enige vorm van camouflage. Het kan uiteraard een snode list zijn waar iedereen met open ogen intrapt. Als dat niet zo is, ziet de Volkswagen Golf 8 er waarschijnlijk zo uit.

De Russische website Kolesa fietste de afbeelding in elkaar. Ze keken vooral naar de reeds gespotte exemplaren om tot deze rendering te komen. De nieuwe Golf staat zoals haast alle nieuwe brandstofmodellen van het merk op het MQB-platform. De afkorting staat voor Modularer Querbaukasten.

De onthulling van de Volkswagen Golf 8 staat voor oktober dit jaar. De leukere versies met drieletterige of éénletterige badges komen op z’n vroegst pas in 2020, verwachten we. De eerste versies zullen wel hier en daar (mild)hybridesystemen hebben. Voor de elektrische Golf is er nu het ID-merk van VW.

Interactieve achterlichten Volkswagen Golf 8

Volkswagen bedacht vorig jaar een toffe innovatie: interactieve achterlichten die berichten en waarschuwingen weergeven. Het was overduidelijk een concept en nog nergens bevestigde het merk dat ze de interactieve achterlichten op de Golf 8 leveren. Maar wie weet is het een van de verrassingen die de Volkswagen Golf 8 in petto heeft.

Foto’s: Kolesa.ru

Reacties
  1. Cedric Emaneul Koense 02-02-1976 zegt op 4 juni 2019 om 10:25:

    GOEDENDAAG IK WIL GRAAG HET HEELE KAHTAHLOHG VAN DEEZE SOORTEN AUTO LATEN KOOPEN GEZIEN HET GIEHTIEH 8 . IK WILDE VAN ELKE 1 AUTO GIEHTIEH 90 MERK VAN ELKE 1 , 90 MERK KOOPEN GEZIEN IK WIL GRAAG 10 TRIKTRAK AAN AUTO GIEHTIEH KOOPEN VOOR CURACAO MET KOHRSOU , GEZIEN 1 VOOR ROY ZIMMERMAN , DIJN 14 . GEEF DE AUTO ALLEMAAL AAN JEHSIEH JOHOENG DIE WERK BIJ ONDERLINGEHULP . GEZIEN VOOR MIJN KINDEREN MET VROUWEN DIE IK KINDEREN MEE HEB . GEZIEN DE HOOFD VAN SCHOOL MENEER JOHOENG OP SANTAMAHRTAAH SCHOOL . VOOR DE KINDEREN DIE IK EEN KIND MEE HEB . GEZIEN ZOALS JIHSOEHRAAH ALS EERSTE GEZIEN NIEHDIAAH EN DE ANDERE VRIENDINNEN MET MIJN DI EN KIND HEB IN DE KOOHRAAHL VAN SCHOOL ZWANGER GERAAKT . ZOALS NIENGE SOOHPIAH . IK MAAGTIG UW GEZIEN MAAGTEGING OM HET GELD TE NEEMEN BIJ HET POSTBANK EN OF ING BANK EN OF RABOBANK GEZIEN 10 TRIKTRAK AAN AUTO . LAAT GOHDSCHALK DE DIERECHTEUR VAN PIEHTZAAH OOK WEETEN

Geef een reactie

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws