Niet iedereen heeft er ruim 100 euro voor over om elke F1-race van de overvolle kalender te kunnen volgen. Maar de GP van Nederland mag je natuurlijk sowieso niet missen. Gelukkig hoef je voor de F1-race in Zandvoort geen duur abonnement af te sluiten. Je kunt komend weekend gratis online de GP van Nederland kijken – en op televisie – via de NOS.

Je kunt al een ruime samenvatting van elke race bekijken bij de NOS, maar de GP van Nederland is dus in zijn geheel gratis te zien. Ook in 2023 en 2024 zul je de Nederlandse race gratis kunnen bekijken. Het is nog niet bekend wie het commentaar zal verzorgen bij de GP. Als je Melroy en Nelson wilt horen, zul je waarschijnlijk alsnog naar Viaplay moeten.

Zaterdag begint de kwalificatie op Zandvoort om 16:00 uur. De race gaat zondag om 15:00 uur van start. De uitzending begint dan om 13:30 uur op NPO1. Dan zullen we ook zien of Max Verstappen opnieuw zijn thuisrace naar zijn hand kan zetten en de overwinning kan pakken. Al lijkt het te gaan regenen op zaterdag en zondag, wat alles om kan gooien.

Reacties

  • Kel heeft op 1 september 2022 geschreven:

    Qualification begint om 15.00 uur en niet 16.00 uur

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)