Nou hup, klaar met alle speculatie. Max Verstappen blijft bij Red Bull Racing tot 2023. Dat maakten de coureur, Red Bull en de F1-organisatie zojuist bekend. Verstappen zegt op zijn sociale kanalen dat de komst van Honda hem de afgelopen maanden extra gemotiveerd heeft. Dit jaar rijdt hij met Alexander Albon als teamgenoot. Wie zijn teamgenoot zal zijn in 2021 en tot en met 2023 is nog niet bekend.

‘Ik wil winnen met Red Bull en ons doel is uiteraard om te vechten voor een wereldkampioenschap. Deze langetermijnsafspraak laat zien dat we in elkaar geloven en dat het beste nog moet komen’, schrijft de Nederlandse coureur. Max Verstappen zit sinds 2016 bij Red Bull Racing. Hij stapte toen over van Toro Rosso, waar hij het jaar daarvoor reed.

Volgend jaar lopen de contracten van Vettel, Bottas en Hamilton af. Dan zou Verstappen dus genoeg keuze hebben voor een ander stoeltje, zou je denken. Dat Max zich nu al vast laat leggen, zou iets kunnen zeggen over zijn vertrouwen in auto’s die voldoen aan het nieuwe reglement van 2021. Of over de enorme zak geld die hij krijgt voor de aankomende drie jaar.

Foto: Red Bull Content Pool

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)