Het is nog zomerstop in het Formule 1-seizoen, dus Max Verstappen heeft genoeg tijd voor sponsors en andere evenementen. Zo was hij dit weekend in Amsterdam om weer een horloge te presenteren met zijn naam erop. Uiteraard is het horloge gemaakt door het Zwitserse Tag Heuer, de sponsor van het Red Bull-team dat ook naamgever van de motoren is, ook al zijn die van Renault. De volledige naam van dit Max Verstappen-horloge is: TAG Heuer Formula 1 No.33 Max Verstappen 2017 Special Edition. Om het even makkelijk te maken.

Vorig jaar had Verstappen ook al een horloge met zijn naam erop, maar bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk een volledig nieuw horloge. Nou ja, nieuw. Het is nagenoeg dezelfde als vorig jaar, maar met wat andere kleuren. Net als bij het vorige model is er ook op de versie van dit jaar genoeg kleur te vinden. Rood, wit en blauw zijn vooral aanwezig. We zijn benieuwd waar TAG het idee voor die kleuren vandaan hebben gehaald.

Het horloge met de lange naam heeft een rode rubber band en op het uurwerk zijn drie meters te vinden. Bij de minuten op het horloge is alleen de 33 aangegeven, het racenummer van Verstappen. Verder verklapt de achterkant ook dat het om een horloge van Verstappen gaat. Hier is namelijk ook het cijfer 33 gegraveerd, evenals het logo van Red Bull Racing en een geblokte vlag.

En het Max Verstappen-horloge kost…

Dit klokje met het nummer 33 erop, kost je 1.350 euro. Let wel: het is een quartz. Dus dat is nogal fors aan de prijs. Net als de vorige trouwens. Dit komt vooral omdat de naam Max Verstappen en het cijfer 33 erop staan. En omdat het een gelimiteerde editie is. Er worden namelijk maar 533 exemplaren van het Max Verstappen-horloge gemaakt. Dus als de Nederlandse raceheld over een aantal jaar kampioen wordt, is dit wellicht een hele goede investering.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Lees meer over formule 1