Wil jij als eerste de nieuwe Gran Turismo Sport spelen? Dan kun je je nu aanmelden voor de Beta. Als tester mag je de eerste kilometers maken op het digitale asfalt van Gran Turismo Sport Beta. Het is bijzonder simpel: je hoeft enkel je PSN achter te laten op de website van PlayStation.

Voor het eerst sinds een specifieke gebeurtenis ergens vorig jaar hebben de Amerikanen weer reden om blij te zijn dat ze wonen waar ze wonen. Geselecteerde gamers in Noord-Amerika mogen morgen al aan de slag met de closed beta van Gran Turismo Sport. Zo lijkt de releasedatum voor de inmiddels mythische racegame dichterbij te komen. Wanneer wij aan de beurt zijn is niet duidelijk (het zal eens wel, bij dit spel – dat rijmt!), maar hé: eerst maar eens inschrijven.

De spelers van Gran Turismo Sport Beta hebben keuze uit een gelimiteerd aanbod aan auto’s en circuits. Online tegen elkaar racen is al mogelijk. De Beta was vorig jaar eigenlijk al gepland, maar is net als het spel al tig keer uitgesteld. De releasedatum van Gran Turismo Sport is vooralsnog onbekend.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)