De organisatie van de Cars & Coffee-bijeenkomst in het Texaanse plaatsje Cypress riep vooraf op om niet te revven of burnouts te doen. Misschien hadden ze ‘sneller optrekken dan je talent toelaat’ moeten toevoegen. De bestuurder van deze Ferrari F8 beter naar moeten luisteren. Of überhaupt inmiddels moeten weten dat het geen goed idee is om voor een hoop camera’s hard op te trekken.

Ongetwijfeld liet de bestuurder zich gaan door de groep toeschouwers die met hun telefoons in de aanslag naast de weg stond. Het vertrek gaat nog goed maar wanneer de Ferrari schakelt, is alle grip zoek. De F8 schiet kort naar rechts waarna hij een draai naar links maakt en wordt opgevangen door een betonnen muur.

Het verhaal wordt pijnlijker en pijnlijker

De timing van de politie had trouwens niet beter kunnen zijn (of is de timing van de Ferrari-bestuurder uitermate slecht?). Vlak voor de Ferrari rijdt de politie achter een Ford Mustang GT aan. De agenten hebben naar alle waarschijnlijkheid de klap gehoord (of zelfs gezien) en keren om zodat ze kunnen checken hoe het met de bestuurder gaat. De agenten proberen tevens omstanders van de weg te houden.

Volgens de beschrijving onder de video was de bestuurder oké. Ook vertelt het YouTube-kanaal dat de eigenaar een autoverzamelaar uit Houston en nog maar een week in het bezit was van de Ferrari F8. Dat maakt het er allemaal niet minder pijnlijk op. Bekijk de beelden van de Ferrari F8 die tegen een betonnen muur crasht hieronder.

Ferrari F8 crasht op betonnen muur

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie