Beetje bij beetje begint de nieuwste James Bond-film vorm te krijgen. We weten dat 007 een Aston Martin Rapide E rijdt en dat een deel van de film zich afspeelt in Noorwegen, op de prachtige Atlantische weg – een van de mooiste wegen ter wereld. Hij meet 8,72 kilometer en telt acht bruggen en diverse eilandjes: een perfecte combinatie van natuur en techniek.

De GS Bud is de grootste BMW-meeting van Noorwegen en uiteraard pak je als organisator dan de Atlanterhavsveien als toneel voor je bijeenkomst. Volgens ooggetuigen waren er tussen de 200 en 500 BMW’s aanwezig – wat een wel érg grove schatting, maar goed. Onder aan dit artikel vind je een sfeeropname.

Helaas zijn er altijd aso’s die zich niet kunnen gedragen bij dit soort evenementen. Ze smachten naar goedkeuring van mensen die ze niet per se kennen, of naar fictieve internetpunten. En stiekem moeten we een klein beetje begrip tonen: burnouts maken ís ook wel leuk – maar doe het gewoon niet daar.

Volgens de Noorse dagbladen is het asfalt bezaaid met grote zwarte strepen van de BMW’s, onder andere op de brug waar een scène van de 25e James Bond-film opgenomen moet worden. De Noorse overheid probeerde nog de strepen schoon te maken, maar dit lukte helaas niet.

Het filmen op de locatie gaat gewoon door. Goed opletten dus tijdens James Bond 25 (het is nog even wachten op de officiële naam van de film) zodra de geheim agent door Noorwegen rijdt. Al kunnen ze tegenwoordig in de studio een hoop wegpoetsen.

BMW-aso’s verpesten James Bond-opname

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear