Een brandende Lamborghini Aventador, dat is niets nieuws. Leg een V12 in een krappe ruimte en geef de uitlaten weinig ruimte om hun hitte af te geven, en je kunt er haast op wachten. Het mooiste aan deze fikkende Aventador in Vietnam, is echter het schouwspel dat volgt.

Mensen kijken eerst vol verbazing naar de vlam achterop de bips van de Lambo. De eigenaar stapt uit en begint het vuur te trappen. Op dat moment snappen de omstanders dat de brand niet opzettelijk is en schieten te hulp. Wild dansend slaan ze met jassen en kledingstukken op de vlam.

Zodra het vuur gedoofd is, volgt een moment euforie die alle lagen van de samenleving verbindt. De overwinnaar die de genadeslag uitdeelde voor het vuurtje steekt vol triomf zijn handen omhoog. Rijk en arm vieren samen de zege over de elementen. Een ogenblik in Vietnam was alles goed in de wereld. Er is hoop, lieve mensen. Er is hoop.

Wat een smeulende supercar niet kan doen! Je wordt spontaan warm vanbinnen. Net als de Aventador. En kan iemand als-je-blieft die herriescooter het zwijgen opleggen? Scootertuig is blijkbaar iets van alle culturen.

Brandende Lamborghini Aventador zorgt voor wereldvrede

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)