Voor de mensen die de afgelopen jaren onder een steen hebben geleefd: Jon Olsson is een professioneel skiër met een voorliefde voor het creëren van lijpe auto’s. We hebben in het verleden al een aantal toffe creaties gezien van de Zweed. Van een Lamborghini Huracán tot een Audi RS 6. Bij Olsson kan op elke auto een dakkoffer worden gemonteerd.

Zijn nieuwste creatie is een omgebouwde Rolls-Royce Wraith en hij heet George. De Wraith heeft nu 810 pk gekregen door het Nederlandse Absolute Motors en kan daarmee prima een burnout doen. Dat is niet iets wat je in een normale Rolls-Royce zou doen, maar George is dan ook geen normale Rolls. De dakkoffer die we van de meeste auto’s gewend zijn, is in dit geval een dakrek geworden die vast zit met magneten. Op het rek ligt een surfbord van koolstofvezel met aandrijving.

Omdat Olsson uit Zweden komt, heeft hij ook genoeg lampen op de Wraith gezet. Zodat je elanden in het donker kunt zien. In Monaco. De Roll-Royce heeft ook de kenmerkende wrap die we van de auto’s van de Zweed kennen. Er zijn nog veel meer aanpassingen aan de Wraith gedaan, maar die legt Olsson allemaal zelf uit in de onderstaande video.

De Rolls-Royce van Jon Olsson

Reacties

  • carlos heeft op 3 juli 2017 geschreven:

    Wat een halve gare om een RR zo te verkrachten, hij moet op de zwarte lijst van elke exclusieve autofabrikant, laat hij maar zo’n ordinaire porsche 911 kopen, daar is toch weinig aan te verpesten.

    Reageer
  • Pietje Pek heeft op 28 juni 2017 geschreven:

    Who cares? Wat een hoop gelul. Overdaad schaadt. Lelijk, lomp, ego tripper Olsson doet steeds hetzelfde met een andere wagen. Deze wrap past niet op deze wagen. Dit is een wagen voor stijlvolle mensen, niet voor aanstellers. Jammer. Heb medelijden met de wagen.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)