SEMA is het grootste spoiler-, bumperkits- en velgenfestijn van Amerika. En welke auto laat zich beter aanpakken dan Toyota’s nieuwste speeltje? Het nieuwe liefdeskindje met BMW domineerde de beurshallen van SEMA. Ford probeerde het nog met een monster van een F-450 en Dodge met een 4WD Charger, maar dat mocht niet baten. Hierboven zie je de opvallendste Toyota Supra’s van SEMA 2019.

Serieus, je kon jezelf nog niet omdraaien in het congrescentrum in Las Vegas zonder tegen een Supra aan te botsen. Het leuke eraan is dan wel: niet één Supra lijkt op een ander. De ene heeft een nieuwe motor, de andere de wijdste widebody-kit die je je maar kunt voorstellen en weer een andere heeft een spoiler als een picknicktafel. Kun jij een favoriet aanwijzen? We wachten wel, want het is haast niet te doen.

De volgende beurs op de agenda is de Dubai International Motor Show. Het prestigieuze autofestijn loopt van 12- tot 16 november. Hier zullen een stuk minder Supra’s aanwezig zijn, laat staan gemodificeerde exemplaren.

Foto: Mark Riccioni

Reacties

 • Janick heeft op 8 november 2019 geschreven:

  Ik mis die van tj hunt ook nog of ben ik gek

  Reageer
 • niels heeft op 8 november 2019 geschreven:

  de supra op foto 19 is gefotoshopped, ik ken die namelijk omdat die van een youtuber is die ik volg. de eigenlijke kleur van die auto is paars…

  youtuber: the stradman

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)