Als ambiërend Mercedes A-rijder heb je met de nieuwe generatie keuze te over. Wil je Golf R’tjes pesten, kies je de nieuwe Mercedes-AMG A 35. Maar haal je genoeg voldoening uit het plagen van GTI-rijders, dan kun je nu naar Brabus. Zij hebben precies wat je zoekt.

De Duitse tuner verhoogt het vermogen van de Mercedes A250 met 46 pk en 80 Nm naar 270 pk en 430 Nm. Dat is precies genoeg om een GTI naast je de illusie te geven dat het een eerlijke strijd wordt en toch genoeg om zonder al te veel moeite te winnen.

Om nog meer verwarring te zaaien, noemt Brabus hun aangepakte A-klasse de ‘B25’. De letter B op een A-klasse plakken – wat kan er misgaan bij het bestellen van onderdelen? Wel handig voor hardrijders: de politie zal snel het verkeerde model noteren op het gele briefje.

Over onderdelen gesproken: Brabus zou Brabus niet zijn al ze niet meteen een catalogus vol exterieurdeeltjes presenteren. Bijvoorbeeld een tweedelige splitter, een omgekeerde F1-voorspoiler voor op het dak, badges op de voorschermen, dikke piep’n, 20-inch Monoblock-wielen en een lading tierlantijntjes voor het interieur.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)