Dames en heren, ontmoet de nieuwe presentatoren van TopGear TV: Paddy McGuinness en Freddie Flintoff! Ze komen Chris Harris versterken vanaf seizoen 27, als Matt LeBlanc vertrokken is. Het aankomende seizoen, nummertje 26, kun je nog genieten van Chris Harris, Matt LeBlanc en Rory Reid. Daarna zal Rory Reid Extra Gear gaan verzorgen.

Wie is Paddy McGuinness?

Paddy McGuinness is een Engelse komiek en acteur. Hij presenteerde bijvoorbeeld Stars in Their Cars en Take Me Out op de Engelse televisie. ‘Ik ben vereerd dat ik TopGear mag presenteren’, zegt McGuinness. ‘Om een show te mogen presenteren waar ik al sinds jong af aan fan van ben, is meer dan fantastisch. TopGear-fans wereldwijd zijn enorme enthousiastelingen en ik ben daar een van.’

Wie is Freddie Flintoff?

Andrew ‘Freddie’ Flintoff is een voormalig internationaal cricketspeler en is tegenwoordig presentator. ‘Je krijgt niet vaak de kans om twee droombanen te mogen beoefenen. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik dat wel mag. Ik ben altijd gepassioneerd geweest als het gaat om auto’s en ik ben verheugd om het TopGear-team te versterken’, zegt Freddie.

Wanneer komt TopGear weer op TV?

Seizoen 26 van TopGear TV verschijnt begin 2019 op BBC Two. Hier zie je nog Matt LeBlanc. Seizoen 27, met Paddy McGuinness en Freddie Flintoff, volgt later in 2019. Exacte data worden nog bekendgemaakt.

Advertentie

Reacties

  • Michael heeft op 21 december 2018 geschreven:

    En toch…. Mis ik 3 bepaalde presentatoren….

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie