Wat koop je voor een Rolls-Royce Boat Tail-eigenaar, oftewel iemand die alles al heeft? Een bijpassend klokje voor bij diezelfde Boat Tail, natuurlijk. Deze samenwerking tussen Rolls-Royce en het Zwitserse horlogemerk Bovet omvat eigenlijk niet een enkel horloge. Er zijn twee modellen, voor een dame en een heer, en je kunt ze alleen als duo kopen.

Als je op basis van de foto’s hierboven een beetje in de war bent: dat snappen we. De horloges zijn namelijk ook nog eens reversible, oftewel aan twee kanten te dragen. Zo raak je er slechts half zo snel op uitgekeken. Bij beide horloges zie je aan de ene kant de Spirit of Ecstasy en aan de andere het evenbeeld van je Boat Tail, plus talloze fijnzinnige details. Beide klokjes bevatten een tourbillon, een verfijnd mechaniek dat zorgt dat de loop van het uurwerk niet wordt beïnvloed door de zwaartekracht.

Afwisselen met je Rolls-Royce Bovet

Behalve dat je de horloges van Rolls-Royce en Bovet kunt omdraaien, kun je ze ook op een andere manier dragen. Als zakhorloge bijvoorbeeld, of om je nek aan een ketting. Of zet ze rechtop met de meegeleverde standaard: kijk aan, een paar stijlvolle bureauklokjes. Maar de mooiste plek is natuurlijk ín je Rolls-Royce Boat Tail. Jazeker: je kunt ze in je dashboard monteren.

Personalisatie staat hoog in het vaandel bij zowel Rolls-Royce als Bovet, dus ook bij deze horloges. Zo kun je je geboortedatum en -plaats erin laten graveren. Op de brug van de tourbillon – dit is dus echt priegelwerk – kun je zelfs de naam van je partner laten etsen. Of van je grasparkiet.

Wat al deze pracht en praal mag kosten? Daarvoor geldt het oude Rolls-Royce-adagium: als je het moet vragen…

Via JFK.men

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)