Netflix wil dat je aanstaande vrijdag je huis niet meer uit komt en geeft je daarom alvast een opwarmertje voor het nieuwste seizoen van Drive to Survive. Vorige maand zagen we al de teaser, nu de volwaardige trailer. Misschien dacht je dat het afgelopen F1-seizoen van zichzelf al dramatisch genoeg was en er niet nog een extra dikke laag drama overheen gegoten hoefde te worden, maar dan onderschat je Netflix.

We worden in twee minuten overspoeld met crashes, serieuze blikken en heftige uitspraken. Ook lijkt het nepcommentaar dat later over de race heen is geplakt een terugkeer te maken. Wellicht zijn we al iets te streng voor de show voordat we überhaupt het nieuwe seizoen gezien hebben. De afleveringen zullen ongetwijfeld vermakelijk zijn, maar vergeet niet om alles wat je ziet met een flinke korrel zout te nemen.

Max en Lewis

Verrassend om te zien is dat de strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton een belangrijke rol lijkt te spelen in dit seizoen. Verstappen gaf eerder aan dat hij niet aan de show wilde meewerken omdat ze niet altijd even feitelijk zijn. Toch zien we Max in de trailer meermaals voorbijkomen. Al zal een groot deel van de titelstrijd ook wel vanuit de teambazen verteld worden.

Op 11 maart verschijnt het vierde seizoen van Drive to Survive op Netflix. Zorg dus dat je genoeg snacks in huis hebt voor aankomende vrijdag. Je zult ze nodig hebben.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)