Dit is nog eens nieuws: Max Verstappen krijgt zijn eigen horloge. Het Red Bull Formule 1-team wordt gesponsord door TAG Heuer, het bekende Zwitserse horlogemerk. En uiteraard grijpen die het succes en de populariteit van Max aan om met een speciale editie van hun Formula 1-collectie te komen. Naast twee versies voor Red Bull als team (met een stalen band en NATO-band) is er die van Max dus. En die heet voluit TAG Heuer Formula 1 Max Verstappen Youngest Grand Prix Winner Special Edition. Spreek dat maar eens snel uit bij je lokale juwelier.

Max Verstappen krijgt zijn eigen horloge want hij is de jongste Grand Prix-winnaar ooit!

Het horloge is niet heel goedkoop, met een prijs van 1.350 euro, want het is een quartz. Geen automaat. (Het binnenwerk is de Ronda 5040D, mocht je het echt willen weten.) Uiteraard is het een chronograaf en heeft de bezel een tachymeter om snelheden te klokken. De band is van leer in knaloranje, dus je valt er best aardig mee op. Op de achterkant is de tekst Red Bull Racing geëtst en de tekst over dat Max Verstappen de jongste winnaar in de Formule 1 is, ooit. Maar dat wist je al.

Wil je het horloge, dan hoef je je niet te haasten. Het komt pas in november van dit jaar uit. En mocht het uitverkocht raken, dan kun je altijd nog die blauwe nemen (zie de foto’s hierboven).

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie