Gezien de bakken virtuele uitwerpselen die het collectieve internet over de grille van nieuwe BMW M3 en M4 wierp, hadden we eigenlijk al veel meer cosmetische ingrepen verwacht. Vorsteiner deed al eerder een poging met wat inzetstukken, maar ADRO heeft nu de voorbumper geheel nieuw ontworpen met een kleinere en bredere nieren.

Hieronder spelen we ‘zoek de verschillen’ met de voorkant van de standaard M4 (links) en de M4 ADRO (rechts). Oogt al een heel stuk anders, niet waar? Daarnaast geven ze de M3 en M4 nieuwe zijskirts, een diffuser en een achtervleugel.

‘We hadden een specifiek doel en dat was om alle verkeerde fundamenten van de voorkant te vervangen voor een voorkant die de M4 verdient,’ zegt ontwerpbaas van ADRO Davis Lee. ‘Vanuit het perspectief van een ontwerper hebben ze fundamentele fouten gemaakt aan de voorkant van de laatste generatie M3/M4. We zagen kans om dit op te lossen.’

De extra onderdelen zijn gemaakt van koolstofvezel of kunststof. Ondanks de aanpassingen kunnen alle standaard sensoren en camera’s gewoon blijven zitten. Voor de nieuwe look aan de voorkant ben 4.300 dollar – 3.500 dollar voor de bumper, 800 dollar voor splitter. De prijzen in euro’s zijn ongeveer hetzelfde, maar dan moet je er nog inklaringskosten en verzendkosten bij optellen.

Advertentie

Reacties

  • Rw heeft op 7 november 2022 geschreven:

    Het mondstuk van mijn kruimeldief ziet er beter uit!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie