Tijdens een routinecontrole van vakantievoertuigen – bandenspanning oké, kinderfietsjes goed vastgemaakt, dat soort dingen – kwam de politie van Noordrijn-Westfalen Hagen deze bijzondere combinatie tegen.

Achter een ogenschijnlijk puntgave BMW 3-serie Touring van de E30-generatie zien we een aanhanger die wel erg veel wegheeft van, eh, een BMW 3-serie Touring van de E30-generatie. Maar dan wat korter. En raarder.

‘Zoiets kom je bij een controle ook niet elke dag tegen’, meldt de politie op Facebook. ‘We hebben de boel nader bekeken en alles bleek in orde. Het matras in de BMW-aanhanger zag er overigens erg comfortabel uit.’

Een BMW-aanhanger in de vorm van je eigen BMW

Het is niet voor het eerst dat we op het internet (of zelfs in het echt) een combinatie als deze tegenkomen. Blijkbaar zijn er best wat mensen die een of twee sloopversies van hun auto hebben liggen en handig zijn met een lasapparaat. Niet zelden is het goedbedoeld doch niet erg fraai hobbywerk. Maar het moet gezegd: zo op een afstandje lijkt deze BMW-aanhanger bijzonder keurig in elkaar te steken.

Twee achterkanten van E30 Tourings werden aan elkaar bevestigd, waarbij zelfs de achterdeuren deels werden meegenomen. Netjes afwerken, in de juiste kleur spuiten, vier correcte wielen eronder, matrasje erin en presto: een stijlvolle slaapplek annex bagagekoffer voor achter je klassieke Bimmer. De perfectionist in ons hoopt dat er achter dat tankklepje ook een mooi weggewerkte stekkeraansluiting zit voor op de camping. Of anders in ieder geval een biertap.

Reacties

 • André heeft op 21 augustus 2022 geschreven:

  Lijkt wel wat op mijn oude combinatie

  Reageer
 • Christiaan heeft op 21 augustus 2022 geschreven:

  In dinslaken vlak bij het station staat een audi (a6) station met halve auto als aanhanger te koop. Helaas zitten er een paar goedkoper reflectoren op geschroeft

  Reageer
 • John34 heeft op 20 augustus 2022 geschreven:

  Meer iets voor de smaakpolitie dit…

  • Marco54 heeft op 15 maart 2023 geschreven:

   Ik moet je gelijk geven John34.
   Het ziet er misschien wel grappig uit, maar het is niet echt mooi te noemen 😁.

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)