Je dacht toch niet dat Lego het alleen bij de Dodge Charger van Dominic Toretto zou laten? Natuurlijk kon een iconische auto van Brian O’Conner niet achterblijven. Lego pakt dan ook maar meteen de bekendste van het stel (of is dat de oranje Supra?). De Lego Nissan Skyline GT-R van Paul Walker kun je nu zelf in elkaar zetten in een kleine Speed Champions-uitvoering. En dat voor een leuk prijsje.

De grijze Nissan Skyline GT-R R34 met blauwe stickers ken je van de film 2 Fast 2 Furious. De eerste keer dat de GT-R in het openbaar verscheen, was echter niet in de tweede F&F-film. In de zes minuten durende videoteaser genaamd Turbo-Charged Prelude maakte de Skyline zijn debuut. Hierin is te zien dat Brian O’Conner de Nissan koopt en ermee over de snelweg jaagt.

De Lego Nissan Skyline GT-R van Paul Walker

De set is onderdeel van de Speed Champions-serie – zeg maar de kleinere, goedkopere racesets van Lego. De Nissan Skyline GT-R bestaat dan ook uit een schamele 319 delen. Lego heeft de set pas net bekendgemaakt, maar de beelden van de Lego GT-R kwamen al eerder online. Een (te) enthousiaste Duitse retailer smeet de set al op zijn webshop.

Dankzij die verkoper weten we ook de prijs van de Lego Nissan Skyline GT-R. Je bent 25 euro kwijt voor het autootje. Als je hem nu in Duitsland bestelt, komt er nog eens 10 euro verzendkosten bovenop. We adviseren je om nog even geduld te hebben tot hij ook hier op de markt komt. Zou je hem nu bestellen in Duitsland, dan moet je tot maart volgend jaar wachten tot je hem binnenkrijgt.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)