De eindscène van Furious 7 staat ook bij ons op het netvlies gebrand. Dit laatste stukje film is opgenomen na de dood van Paul Walker. Zijn broer, Cody Walker, zit daarbij achter het stuur van de witte Toyota Supra. Door middel van CGI is het gezicht van Paul op het lichaam van zijn broer geplakt. Mooie beelden, waar we er in Fast X meer van kunnen verwachten.

Regisseur Louis Leterrier zegt dat het karakter van Walker, Brian O’Conner, ‘springlevend’ is in de nieuwe film. Dat zegt hij in een interview met Totalfilm (via JFK.men). Hij vertelt ook over de opzet van Walkers toevoeging aan het tiende deel: ‘In Fast 9 zien we zijn auto aankomen bij het huis van Dom. Dat was een bewuste keuze. De volgende film springt namelijk heen en weer tussen het verleden en het heden.’

In de nieuwe F&F-film is Walker alleen te zien in terugblikken: ‘Je zult Brian dus alleen in het verleden zien, je zult Brian niet in het heden zien.’ Leterrier wil de familie van de overleden acteur in het zonnetje zetten: ‘De Walker-familie maakt nog steeds een groot deel uit van deze franchise, dat zie je in deze film. Het moet gewoon het juiste moment zijn, de juiste toon. Die hebben we volgens mij nu gevonden.’

Wanneer komt de nieuwe Fast & Furious-film uit?

Op 19 mei gaat Fast X in première in de bioscoop. Daarbij zal de film bestaan uit twee delen. Om je alvast lekker te maken, hebben we hier de trailer van de nieuwe F&F. Die teaser belooft in ieder geval straatracen, een jaloerse slechterik, explosies en drifts. Veel van wat je gewend bent van de filmreeks.

Advertentie

Reacties

 • Formuleboy2222 heeft op 16 februari 2023 geschreven:

  Niet echt netjes om zo’n misleidende titelkop te gebruiken als hij alleen maar d.m.v. flashbacks in de film te zien is. Schaamteloos clickbait Top Gear!!! Autobahn had precies hetzelfde.. Misschien gevalletje copy/paste? Nogmaals schaamteloos voor de nalatenschap van Paul Walker, makkelijk zieltjes winnen.

  • Jo heeft op 16 februari 2023 geschreven:

   Ja echt, ik wilde ook al een soortgelijke reactie plaatsen, facking schandalig.

   Reageer
  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie