Zoals getraumatiseerde kinderen van slordige ouders kunnen beamen, is niet alles wat op speelgoed lijkt voor kinderen. Och och, die sneue kindjes die het al zo raar vonden dat de handboeien van de politiespeelset bekleed waren met bont. Soms is het wat onschuldiger, zoals deze Lego Ford F-150 Raptor, die een adviesleeftijd van 18 en hoger heeft.

De nieuwe Lego Ford F-150 Raptor is speciaal ontworpen voor volwassenen. De set bevat 1.379 stenen die samen een voertuig van 42 bij 8 centimeter vormen. De hoogte is 15 centimeter. Het is trouwens niet het eerste model van Lego Technic dat voor 18 jaar en ouder is – de Lego Sian bijvoorbeeld ook.

Een echte motor, maar wel de V6

De pick-up krijgt een bewegende V6-motor. Ford werkt nog aan een V8-versie van de Raptor, maar die is nog niet onthuld. Lego wilde niet wachten op deze überversie en bracht alvast dit model uit, met de EcoBoost-zescilinder. Naast de bewegende zuigers kunnen alle deuren én de laadbak open. Uiteraard werkt de vering ook echt.

Prijs van de Lego Ford F-150 Raptor

De nieuwe set kost 149,99 euro in de officiële webshop van Lego. De pick-up is direct te bestellen, maar hij wordt pas in oktober thuisbezorgd. Leuk extraatje: je krijgt nu een gratis Adidas-schoen van Lego bij een bestelling boven de 95 euro.

Reacties

  • P heeft op 6 juli 2021 geschreven:

    42 bij 8 cm? Behoorlijk smal 😉

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)