Toto Wolff zal er een groot geldbedrag voor over hebben om eens achter de schermen te kijken bij Red Bull Racing. Als je dit leest Toto, dit is je grote kans. De hoogste bieder krijgt van Red Bull Racing een rondleiding op de Red Bull Technology Campus, zeg maar de F1-fabriek en alles eromheen. Oh, daarnaast mag je een drankje doen met Max Verstappen en geeft hij je het racepak dat hij droeg tijdens de GP van Canada.

Het racepak van Verstappen wordt geveild via F1 Authentics. Het geld gaat naar de het goede doel van Red Bull, Wings for Life. Bieden kan tot 4 juli. Voorlopig ligt het hoogste bod op 35.500 Britse ponden. Omgerekend is dat ongeveer 41.000 euro. Een flink bedrag, al vermoeden we dat het hoogste bod de komende dagen nog wel zal stijgen.

Het racepak van Verstappen dat je er gratis bij krijgt, is een belangrijk stukje F1-geschiedenis. In dit uniform behaalde Verstappen zijn 41ste overwinning waarmee hij op gelijke hoogte komt met Ayrton Senna. Daarnaast betekende de overwinning in Canada de honderdste eerste plaats voor Red Bull Racing. Daarmee is Red Bull het vijfde team in de historie dat honderd overwinningen of meer heeft gehaald.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie