Wordt GTA V op de PS5 zo mooi?

Een fan doet een voorzetje op de pc

GTA V Realism Beyond
Foto('s): Screenshot YouTube

GTA V gaat eigenlijk al sinds 2013 mee. Dat is prehistorisch voor game-begrippen. Je zou ook denken dat ze bij Rockstar alle tijd hebben gehad om de game op te poetsen voor de PlayStation 5 en Xbox Series X. Volgens Rockstar krijgt het spel ‘talloze technische verbeteringen, visuele opwaarderingen en prestatieveranderingen’ die ‘volledig gebruikmaken van de recente hardware’. Als we het zo lezen, zou het een serieus mooie game moeten worden.

Het probleem is dat de marketingafdeling van Rockstar altijd heel geduldig is. Ze laten zich niet opheuen om screenshots en video’s vrij te geven. Dat merkte je al bij GTA VI, waar de gamestudio nog niets over losliet, en hetzelfde gebeurt nu bij GTA V voor de nieuwste generatie consoles. Dat laat uiteraard alle ruimte voor het internet om te speculeren en te fantaseren.

Hieronder zie je een video van OreoShaman op YouTube. Hij installeerde de onofficiële mod Realism Beyond op de pc en maakte de video Next Gen Graphics Concept. Deze door fans gemaakte mod poetst de graphics van GTA V op. Daarnaast installeerde hij nieuwe voertuigmodellen, bijvoorbeeld een Porsche 911 en een oude Mini. Gaat GTA V er op de PS5 ook zo goed uitzien? Dat is nog lastig te zeggen, maar we laten ons graag verrassen. De release staat voor de tweede helft van 2021 gepland.

Wordt GTA V op de PS5 zo mooi?

Reacties
 1. iFrostdeezZ zegt op 18 januari 2021 om 00:17:

  EYYY FIVEM dat is zo hard wat dit is dus dit is gtav op pc maar dan met mods erop dus met echt auto merken en custom maps want in gta ziet het er niet zo uit en er zitten geen echt auto merken op dus geloof dit niet dut is scam

 2. Ton zegt op 14 januari 2021 om 07:49:

  Dit is pc met Mod’s want in heel gta zit geen echte automerken en worden auto’s ook niet een op een na gemaakt 😉

 3. Je moeder zegt op 13 januari 2021 om 20:56:

  Nooit kan nie

 4. Spinazie zegt op 13 januari 2021 om 16:49:

  Als het echt zo is dan mogen ze het ook zo voor de pc maken. 90%kunnen het aan.
  Maar ik geloof het niet aangezien ze GTA 6 uit willen brengen.

 5. MulleMeister zegt op 13 januari 2021 om 10:15:

  Neen

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken