Toch samenkomen met je vrienden de aankomende maand? Meteen een paar auto’s jatten, een overval plannen, drugs smokkelen – eigenlijk gewoon het gebruikelijke, dus? Dan is het tijd om GTA Online weer eens aan te slingeren. De grootste update voor GTA Online ooit is nu te downloaden. The Cayo Perico Heist is tussen de 6 en 10 gigabyte groot en is helemaal gratis. De update voegt een volledig nieuw eiland toe. Om naar het eiland te gaan, moet je naar de nieuwe nachtclub onder The Diamond Casino. Oh, en Dr. Dre zit ook in de update.
‘The Cayo Perico Heist is onze manier om iedereen samen te brengen om op een veilige manier te feesten en te dansen, terwijl we spelers ook de kans geven om het op te nemen in onze grootste en beste Heist tot nu toe’, aldus Sam Houser, oprichter van Rockstar Games. ‘Het is een moeilijk en uitdagend jaar geweest en we wilden iets maken waar iedereen plezier aan zou beleven – we kunnen niet wachten tot spelers ermee aan de slag gaan.’ Het doel is om het privé-eiland binnen te dringen en met de buit te ontsnappen naar Los Santos.

Nieuwe voertuigen in The Cayo Perico Heist

Wie inlogt tussen 18 en 20 december krijgt een gratis Go-Kart. Daarnaast zijn er nieuwe voertuigen met de namen Annihilator Stealth, RO-86 Alkonost, Pegassi Toreador, Vapid Winky, Kurtz 31 Patrol Boat en de Shitzu Longfin. Bovendien is er een onderzeeër. De drie nieuwe radiostations waar je naar kunt luisteren in de voertuigen zijn Kult FM, The Music Locker en Still Slipping Los Santos. Andere radiostations krijgen updates.

Trailer van de grootste update voor GTA Online

Advertentie

Reacties

 • Harry heeft op 18 december 2020 geschreven:

  Update is niet gratis. Je moet een onderzeeër kopen a 2.2 mln.om op dat eiland te komen. Dus omgerekend 25 euro sharkcard. Heb je daar geen zin in, heeft Rockstar voorlopig dus 8 GB zinloze schijfruimte ingenomen.

  • Lou heeft op 18 december 2020 geschreven:

   2,2 miljoen zonder updates maat. Zodra je de onderzeeër volledig wilt upgraden is je bankrekening 9+ miljoen lichter.
   En je moet die sharkcards niet kopen hartstikke zonde van je geld. Als je even goed op youtube zoek (daddycool 🤫) vind je een dup glitch. Niet geheel eerlijk maar dat zijn die haaien van rockstar ook niet door zulke belachelijke prijzen te hanteren voor wat digitaal geld.

   Reageer
  Reageer
 • Ron heeft op 17 december 2020 geschreven:

  Ik vind er niks aan. Over dat eiland sluipen is echt niet leuk. En de nieuwe voertuigen zijn dingen die we al hadden. Alleen die onderzeer is wel grappig. Voor even 🤔

  Reageer
 • BillieVanilli heeft op 16 december 2020 geschreven:

  8 Gb op mijn schijf weg voor een update waar ik niet om heb gevraagd … alsof ik een onderzeeër kan betalen … toch bedankt Rockstar .

  Reageer
 • Misha heeft op 16 december 2020 geschreven:

  “De biggest update ever” Een eiland waar je niet eens naartoe kan in free mode. Leuk bedacht Rockstar maar je melkkoe begint zure melk te geven.

  • Realspy heeft op 16 december 2020 geschreven:

   Tis ook nooit goed. Ja je moet er iets voor doen. Waarom speel je het dan. Tis een vette game. Veel te doen. En ja het kost moeite om te spelen. Gta 5 online is echt vet.

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie